Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanı Şahinden

Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanı Şahinden Tekirdağa ziyaret


TEKİRDAĞ (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanı Hayati Şahin, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmazı ziyaret etti.
     Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Daire Başkanı Şahin, Yasa Dışı Göç ve İnsan Ticareti İle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Tekin, Sınır Dışı İşlemleri Şube Müdürü Ramazan Daysal ve Hudut Kapıları Şube Müdürü Alper Kolay ile Yılmazı ziyaret etti.
     Ziyaret, Türkiye üzerinden Avrupa Birliği (AB) ülkelerine yasa dışı yollardan gitmek isteyen göçmenlerin yoğun olarak kullandığı Yunanistan ve Bulgaristan sınırları ve bu ülkelere açılan hudut kapıları ile Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illerindeki yabancılar şube müdürlükleri ve bunların altında faaliyet gösteren geri gönderme merkezlerinin yerinde görülmesi ve görevli personelle görüşülerek sorun ve eksiklerin öğrenilmesi konularında görüş alış verişi yapılmasını amaçlıyor.
     Şahin ve beraberindeki heyet, daha sonra Tekirdağ Yabancılar Şube Müdürlüğü, Kayı köyünde bulunan geri gönderme merkezi ile yapımı devam eden Asyaport Limanını ziyaret etti.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanı Şahinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER