Yağlıdere Kaymakamı Aydoğan: Kamu hizmetlerini

Yağlıdere Kaymakamı Aydoğan: Kamu hizmetlerini halkımıza en iyi, kolay ve hızlı şekilde ulaştırma yönünde gayret sarf edeceğiz


GİRESUN (A.A) - Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, kamu hizmetlerini halka en iyi, kolay ve hızlı şekilde ulaştırma yönünde gayret sarf edeceklerini söyledi.
     Aydoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede huzur ve güvenliğin devamının sağlanması adına çalışacaklarını söyledi.
     Şehit ve gazi aileleri, yaşlılar, engelliler ve yardıma muhtaç vatandaşlar noktasında herkese eşit uzaklıkta değil, eşit yakınlıkta olacağını ifade eden Aydoğan, Kamu hizmetlerini halkımıza en iyi, kolay ve hızlı şekilde ulaştırma yönünde gayret sarf edeceğiz dedi.
     İlçenin eğitim kalitesinin artırılması konusunda çalışmalar yapacağını vurgulayan Aydoğan, Bütün bunları gerçekleştirmeyi hedeflerken ilçe halkımızın ve yurt dışındaki hemşehrilerimizin öneri ve şikayetlerini son derece önemseyeceğim. İlçemizde birlik ve beraberliğin tesis edilmesi, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için tüm mesai arkadaşlarımla birlikte el ve gönül birliği yaparak hizmet etmeye, her türlü sorununun çözümüne katkı sağlamaya çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir / Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Yağlıdere Kaymakamı Aydoğan: Kamu hizmetlerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER