Yaka Mahallesine 26 kilometre kanalizasyon hattı

Yaka Mahallesine 26 kilometre kanalizasyon hattı döşendi


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi, Yaka Mahallesine 26 kilometre kanalizasyon hattı döşedi.
     Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberindekilerle Yaka Mahallesine giderek muhtar Abuzer Yiğitten mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.
     Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Çakır, Yaka Mahallesinin en büyük sıkıntılarından biri olan kanalizasyon alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.
     Çalışmalar kapsamında yaklaşık 26 kilometre kanalizasyon şebeke hattı döşendiğini kaydeden Çakır, bu çalışmalar sırasında yolların yıprandığını belirtti. Çakır, acil yerlerden başlayarak mahallenin yollarını asfaltlayacaklarını bildirdi.
     Mahallede sosyal ve kültürel alanların eksik olduğuna dikkati çeken Çakır, buraya en kısa zamanda semt konağı veya çok amaçlı sosyal tesis yapılacağını söyledi.
     Yaka Mahallesine yeteri miktarda içme suyu verilmesine rağmen, mahallede yaşanan su sorununun kaçak su kullanımından kaynaklandığını dile getiren Çakır, Kaçak su kullanımına kesinlikle taviz vermiyoruz. Yaka Mahallesinde yaşanan içme suyu sorunu da bazı kaçak kullanımlardan kaynaklanmaktadır. Bu konuda bütün vatandaşlarımızdan kaçak kullanım yapanları ihbar etmelerini ve buna izin vermemelerini bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Yaka Mahallesine 26 kilometre kanalizasyon hattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER