Yakutiyede belediye çalışmaları

Yakutiyede belediye çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Erzurumun Yakutiye Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında bulunan mahallelerde yol genişletme çalışmaları başlatıldı.
     Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, belediye sınırları içerisinde bulunan Güzelova, Yolgeçti, Yeşilyayla, Muratgeldi, Gülpınar, Kırmızıtaş mahallelerinin yollarının genişletilmeye başlandığını belirtti.
     Yolların genişletilmesinin ardından asfaltlama çalışmalarının da yapılacağını kaydeden Korkut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Şehir merkezi ile mahalleler arasında bulunan yolların bakımını hızlı bir şekilde yapmaya başladık. Bazı mahallerin yolları oldukça dardı. Standart yol genişliğine ulaşmaları için genişletme çalışması yapıyoruz. Ardından asfalt çalışması yapılacak. Bazı mahalle köylerimizin yolları ağır tonajlı kamyonlar tarafından kullanılıyor. Böylece yapılan çalışma bir sezonu geçince bozuluyor. Bunların yeni baştan ele alınması gerekiyor. Ancak bir ilçe belediyesi için çok ağır bir yük olur. Yıllara yayarak bu çalışmaları yapacağız. Ramazan ayı içerisinde bu çalışmaları tamamlama gayretindeyiz.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Yakutiyede belediye çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER