Yakutiyede park yapım çalışmaları

Yakutiyede park yapım çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediyesi tarafından, içerisinde futbol, voleybol ve basketbol spor salonlarının bulunacağı park için proje hazırlandığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, halı saha, oturma grupları, yürüyüş bantları, banklar, otopark alanları ve yeşil alanların bulunacağı bir park yapımı için proje hazırladıklarını belirterek, ilçe merkezinde yaklaşık 3 yıl içerisinde 15 park, 20 oyun alanı inşa ettiklerini ifade etti.
     Kırmacı Mahallesinde 25 dönüm alan üzerine büyük bir pak çalışmasına başladıklarını vurgulayan Korkut, şunları kaydetti:
     Tortum yolu üzerinde 35 dönüm üzerine mesire alanı, Dumlu girişinde Nafiz Kotan mesire alanı ile birlikte Kırmacı Mahallesine inşa edeceğimiz park şehre büyük katkı sağlayacak. Kırmacı Mahallesine 25 dönüm alan üzerine park yapıyoruz. İçerisinde futbol, basketbol, voleybol için saha, kamelyalar, oturma grupları, yürüyüş bandı, banklar, otopark alanları, yeşil alanların yer alacağı park çevreyi güzelleştirecektir.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yakutiyede park yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER