Yakutiye Belediye Başkanı Korkut:

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Bizim hesabımız hizmettir. Erzurumun çehresinin Yakutiye ile birlikte değişmesi ve yenilenmesidir


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, işinin Yakutiye ilçesine hizmet etmek olduğunu bildirdi.
     Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin kamulaştırma servisinde görev yapan bir memurun işleri tıkamasıyla başlayan sürecin, bazı çevrelerce kullanılarak kendisine yönelik hesapların parçası haline getirilmek istendiğini savundu.
     Bu nedenle kamuoyunu bilgilendirmek zorunda kaldığını ifade eden Korkut, şöyle devam etti:
     Bizim dönemimizde kamulaştırma servisinde görevli bir memurla ilgili yürüyen dava var. Biz, gerekli görüp şahsı bir birimde görevlendirmişiz. Bu görevlendirmeyle bağlantılı olarak konu yargıya taşınmıştır. Bazı hesaplar ve beklentiler bu iş üzerine oturtularak bir yere varılmaya çalışılıyor. Bir memuru bir birimden alıp başka bir birimde görevlendirmişiz. Bununla ilgili görevi kötüye kullanmakla suçlanıyoruz. Konudan, yaşananlardan haberi olmayan insanlar farklı bakıyor olabilir. Onun için kamuoyuna bu açıklamayı yapıyorum.
     Korkut, Biz 3 yılı aşkın süredir hizmet üretiyoruz. Yaptığımız hizmetlerin hiçbirinin zerresinin altında bu şahsın imzası, katkısı yoktur. Ama engel çıkarmakta oldukça gayret içerisindedir. Bizim hesabımız hizmettir. Erzurumun çehresinin Yakutiye ile birlikte değişmesi ve yenilenmesidir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER