Yalovada 20 Mayısta park yasağı başlıyor

Yalovada 20 Mayısta park yasağı başlıyor


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, 20 Mayıs Pazartesi gününden itibaren bazı ana arterlerde park yasağı uygulamasının başlayacağını söyledi.
     Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz sezonuna girmeden trafikle ilgili yeni uygulamaların hayata geçeceğini söyledi. Yalovadaki trafik sıkıntısını gidermek amacıyla 20 Mayıs Pazartesi gününden itibaren park yasaklarının başlayacağını bildiren Koçal, şunları kaydetti:
     "Park yasağının başlayacağını Yalova emniyetine bildirdik. Park yasağı İstanbul Caddesinden Sefabey Caddesine kadar olan kısım çift taraflı, Sefabey Caddesi tek taraflı, Cumhuriyet Caddesinin tamamı ve Fatih Caddesinin köprüye kadar olan bölümünde çift taraflı, Köprüden sonra ki bölüm tek taraflı, Mimar Sinan Caddesinin Sefabey Caddesine kadar olan bölümü çift taraflı, İsmet Acar Caddesi tek taraflı, Şehit Ömer Faydalı Caddesinde ise çift taraflı olarak park yasağı olacak."
     Park yasağının uygulanacağı 4 caddede trafik yoğunluğunun yaşandığını kaydeden Koçal, "Trafiğin akması için böyle bir çalışma yapılacak" ifadesini kullandı.
     Koçal, ayrıca 1 Haziran ve 1 Eylül tarihleri arasında turizm sezonun açılması ve trafik yoğunluğunun artmasından dolayı Yalı, Gazipaşa, Cumhuriyet, Fatih, İsmet Acar Caddesi ve Çeşme Sokak-ta inşaat yapımının yasaklanacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan - İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada 20 Mayısta park yasağı başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER