Yalovada sağlık kompleksi hizmete girdi

Yalovada sağlık kompleksi hizmete girdi


YALOVA (A.A) - İl Sağlık Müdürü Ali Daştan, eski devlet hastanesinin yıkılmasının ardından yapılan sağlık kompleksinin tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi.
     Daştan, yaptığı yazılı açıklamada, eski hastanesinin 2010 yılının Eylül ayında yıkıldığını hatırlattı. Daştan, sağlık kompleksinin 10 bin 996 metrekare arsa üzerine 2 bin 755 metrekare oturum alanı, 11 bin 618 metrekare kapalı alana sahip olduğunu kaydetti.
     Binanın Şubat ayında tamamlanarak teslim alındığını belirten Daştan, şu bilgileri verdi:
     Çevre ve iç düzenlemelerin tamamlanmasıyla 23 Haziran tarihinde Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi ve 30 Haziran tarihinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi taşınarak hizmete başlamıştır. 8 Ekim tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Komuta Kontrol Merkezi, Merkez 1 ve Merkez 2, 112 İstasyonları taşınarak hizmete başlamıştır. Sağlık Kompleksinde ayrıca bir adet tam donanımlı konferans salonu, bir adet interaktif eğitim salonu ve yemekhane mevcuttur.
     Yeni kompleksin çağdaş bir şehre yakışır bir görünüm ve kapasitede tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu ifade eden Ali Daştan, Yeni tesisimizin Yalova halkına hayırlı olması temennisi ile saygı ve sevgilerimi sunarım diye konuştu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada sağlık kompleksi hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER