Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -AK Partiden Tıp Bayramı ziyaretleri


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova İl Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.
     İl Başkanı Mustafa Pehlivan, il yöneticileri ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçalın da içlerinde bulunduğu heyet, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Diş Hastanesi Baş Hekimliği gezdi.
     Ziyaretler sırasında Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ahmet Altıner, İl Sağlık Müdürü Ali Daştana çiçek takdim etti.
     Heyet, daha sonra çalışanlara karanfil dağıttı.
    
     -Niyet okuyuculuğuna başlamıştır-
    
     AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan yazılı bir açıklama yaptı. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve İl Başkanı Özcan Özelin son dönemdeki sözlerine yanıt veren Pehlivan, şunları kaydetti:
     Açıklamaları Yalova kamuoyu ibretle ve dehşetle izlemektedir. Her konuşmasında hakareti, saygısızlığı, çamur atmayı alışkanlık haline getiren Milletvekili Muharrem İnce, yeni bir meziyet daha edinerek niyet okuyuculuğuna başlamıştır. Özellikle Yalova Belediye Başkanı Sayın Yakup Koçalın AK Partiye geçişinden sonra bir telaş sardı. Her gün belediye başkanımıza ve partimize sataşmayı, hakaret etmeyi siyaset yapmak olarak görüyorlarsa daha çok yerlerinde sayarlar. Millete söyleyecek sözü olmayanlar ve milletin kararına saygı duymayanlar, aziz milletimizden asla vize alamayacaklardır.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER