Yalova Belediye Meclisi

Yalova Belediye Meclisi -Samanlı köyünün toplu taşıma güzergahına eklenmesi


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Meclisinde, trafik komisyonunun Samanlı köyünün toplu taşıma güzergahına alınması için hazırlandığı teklife, üniversiteden akademisyen görüşü koyulması için ek süre verildi.
     Yalova Belediye Meclisi, Şubat ayı 3üncü birleşimi Yakup Koçal, başkanlığında Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda ilk olarak Bahçelievler Mahallesi Dereağzı mevkii arsanın imar durumuna uygun ihale ederek 3 yıldan fazla kiralanması teklifi gündeme geldi. Konu hakkında bilgi veren Koçal, Dereağzında eğlence merkezi yapılması için karar alınmıştı. Burada TİGEM ile ilgili imar planının değişmesinden dolayı parseller değişti. Bu yüzden tekrar bu konuyu gündeme aldık dedi. Konu komisyona havale edildi.
     Toplantıda merkeze Samanlı köyünün toplu taşıma güzergahına alınması ile ilgili teklif de mecliste görüşüldü. Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Koçal, Samanlıya hat bağlanmasıyla ilgili bir konu bu. Bununla ilgili trafik komisyonu bir çalışma hazırladı. Çalışma hukuk birimi tarafından da incelendi. Bununla ilgili ileride bir mahkeme açılması durumunda sıkıntı yaşanmaması için rapora akademisyen görüşünün eklenmesinin daha iyi olacağı bize iletildi diye konuştu.
     Meclis üyeleri, hazırlanan çalışmaya akademisyen görüşünün eklenmesi için komisyona 1 ay ek süre verdi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yalova Belediye Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER