Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri

Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Altıner: -Birlikteki mantık, sağlık hizmetinin daha iyi hale getirilmesi ve maliyetleri daha da azaltmak


YALOVA (A.A) - Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ahmet Altıner, Birlikteki mantık, sağlık hizmetinin daha iyi hale getirilmesi ve maliyetleri daha da azaltmak dedi.
     5 Kasım Pazartesi günü itibariye Yalovadaki görevine başlayan Ahmet Altıner, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıktaki yeni yapılanma kapsamında Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin kurulduğunu belirtti.
     Yeni birimin hastanelerin daha verimli çalışmasını sağlayacağını dile getiren Altıner, Artık ilimizdeki hastaneler Genel Sekreterliğe bağlı olacak. Birlikteki mantık, sağlık hizmetinin daha iyi hale getirilmesi ve maliyetleri daha da azaltmak. Kurumlar arasındaki koordinasyon daha iyi sağlanacak. Yapı olarak direk Kamu Hastaneler Kurumu-na bağlıyız. Bu da bürokrasi işlerinin daha hızla yapılmasını gerçekleştirecek dedi.
     Yalova Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine Yalova Devlet Hastanesi, Çınarcık Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezinin bağlı olduğunu kaydeden Altıner, şöyle konuştu:
     Şimdi bakanlık ilk etapta illerdeki en büyük hastanede yapılanmamızı istedi. Bu nedenle çalışmalarımıza Yalova Devlet Hastanesi içerisinde başladık. Hastane içerisinde olduğumuz için çalışmaları daha yakın takip edebiliyoruz. Burada da bazı yetersizlikler var. Yalova hızla büyüyor, hasta yatağımız yetmemeye başladı. Yeni doktorlarımız geldi, poliklinik odamız yetmemeye başladı. Hastaneyi tanımaya çalışıyoruz. Eski Sağlık İl Müdürlüğü binasına idari bir takım birimleri taşıyarak ihtiyaç olunan bölümlere yer açmak istiyoruz.
     Yalova Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdare Mali Daire Başkanı Fatih Seyran da görevine başladı.
     Seyran, vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için çalışacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER