Yalova Müftüsü Bayraktan teravih uyarısı

Yalova Müftüsü Bayraktan teravih uyarısı


YALOVA (A.A) - Yalova Müftüsü Hıdır Bayrak, teravih namazlarının hızlı kılınmaması için gerekli uyarıları yaptıklarını söyledi.
     Hıdır Bayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazanın bağışlanma ve mağfiret ayı olduğunu dile getirdi. Ramazanın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Bayrak, şöyle konuştu:
     Kim Ramazan ayında, inanarak ve sevabını Allahtan bekleyerek oruç tutarsa gelmiş ve geçmiş günahları bağışlanır. Manevi iklimiyle ruhlarımızı arındıran, bireysel ve toplumsal düzeyde nice güzellikleri yaşatan önemli bir aydır Ramazan. Bu ay, günahlarımıza tövbe ederek, bedeni ve mali ibadetlerimizi eksiksiz ifa ederek manevi yükselişe geçmenin tam zamanıdır.
     Müslümanların Ramazan boyunca ibadetlerini rahatlıkla sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa yapıldığını ifade eden Bayrak, Teravih namazlarının süratli kıldırılmaması yönünde din görevlilerimize gerekli uyarıları yaptık. Bayanların camilerde rahatça ibadetlerini yapabilmeleri için gerekli düzenlemeleri yaptık. Yine Kadir Gecesinde camilerimiz sabaha kadar açık olacak dedi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalova Müftüsü Bayraktan teravih uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER