Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu:

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu: -Niyazi Eruslu kendine verilen görevden kaçmaz ve aldığı görevi hakkını vererek yerine getirmek için de çalışır. Bu sebeple de yeniden rektörlüğe adayım


YALOVA (A.A) - Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Niyazi Eruslu kendine verilen görevden kaçmaz ve aldığı görevi hakkını vererek yerine getirmek için de çalışır. Bu sebeple de yeniden rektörlüğe adayım dedi.
     Rektör Prof. Dr. Eruslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 Ağustosta yapılacak rektörlük seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.
     Bu seçim için en az 6 adayın çıkması gerektiğini, ancak şu ana kadar tek adayın kendisi olduğunu dile getiren Prof. Dr. Eruslu, şöyle konuştu:
     Yalova Üniversitesinin rektörlük seçimi 9 Ağustosta gerçekleştirilecek. Şu ana kadar öne çıkmış bir aday yok. 6 aday mutlaka çıkmak zorunda. Daha önceden bazı isimler Yalova Üniversitesi Rektörlüğü için zikredildi. Ancak sanırım onlara Niyazi Eruslu aday değil denilmiş. Benim yeniden aday olduğumu duyunca çekilmişler. Niyazi Eruslu kendine verilen görevden kaçmaz ve aldığı görevi hakkını vererek yerine getirmek içinde çalışır. Bu sebeple de yeniden rektörlüğe adayım.
     Rektörlüğü görevine seçilmesi durumunda kampus binalarının yapımı için kaynak aramaya başlayacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Eruslu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Rektörlük görevine yeniden seçildiğim andan itibaren para bulup binaları yapmak ilk hedefimiz. İhtiyaç duyulan kaynağı bulabilmek için Cumhurbaşkanı ile görüşeceğiz. Bunun için bir randevu talep ettik. Bu görüşme sonrasında mutlaka bir kaynak aktarımı olacaktır. Ancak biz Aksa ve Altınova Tersaneciler Birliğinden de bu anlamda destek bekliyoruz.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER