Yaralı kediyi duyarlı vatandaşlar kurtardı

Yaralı kediyi duyarlı vatandaşlar kurtardı (Fotoğraflı- Görüntülü)


DÜZCE (A.A) - Düzcede otomobilin çarpmasıyla yaralanan ve hareket halindeki diğer bir otomobilin altına giren kediyi farkeden vatandaşlar, trafiği durdurarak kediyi kurtardı.
     Aydınpınar Caddesinde Asar köprüsü üzerinde bir sokak kedisi yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarptı. Yaralanan kedi kaçmaya çalışırken diğer bir otomobilin altına girdi.
     Bu esnada kaldırımdan yürüyen ve durumu gören Ömer Mutlu ve ailesi, kediyi başka araçların da ezmemesi için yolun ortasına geçerek trafiği durdurdu. Acı içinde başka bir aracın altına sığınan kedi, otomobilin arka lastiğinin boşluğuna sığındı. Çevredeki vatandaşların kediyi bulunduğu yerden çıkarma çalışmaları sonuç vermeyince Polis ve Belediye ekiplerine haber verildi.
     Olay yerine gelen Polis ekipleri, yaralı kedinin altına sığındığı otomobili kontrollü bir şekilde hareket ettirerek kediyi bulunduğu yerden çıkarmayı başardı. Otomobilin ilerlemesiyle kurtulan kedi yaralı ayağı ile korku içerisinde yol kenarındaki korkulukların altına sığındı.
     Kedinin yaralı olduğunu fark eden Mutlu ve ailesi, Düzce Belediyesi Veteriner ekiplerini arayarak kedinin tedavi edilmesi istediler. Yaralı kedinin olay yerinden alınmasını isteyen vatandaşlar, Bir aracın çarparak yaralandığı kediyi başka araçların ezmemesi için mücadele verdik. Yetkililerin yardıma muhtaç bu kediye sahip çıkmasını istiyoruz dedi.
     Bu sırada olay yerine gelen Düzce Belediyesi Veteriner ekipleri yaralı kediyi hayvan koruma barınağına getirdi.
     Kedinin kurtarılma sırasında bir süre aksayan trafik kedinin ekipler tarafından alınmasının ardından normale döndü.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Yaralı kediyi duyarlı vatandaşlar kurtardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER