Yaşlı olmasına rağmen yatalak eşine bakan

Yaşlı olmasına rağmen yatalak eşine bakan kadın -Hakkarinin Yüksekova ilçesinde yaşlı olmasına rağmen yatalak eşinin bakımını sağlayan kadın ile eşi, tedavi altına alındı


HAKKARİ (A.A) - Hakkarinin Yüksekova ilçesinde yaşlı olmasına rağmen yatalak eşinin bakımını sağlayan kadın ile eşi tedavi, tedavi altına alındı.
     İlçeye 7 kilometre uzaklıktaki Kuruköyde tek gözlü bir evde yatalak eşi Şahbaz Aykutun (85) bakımını üstlenen 75 yaşındaki Zine Aykutun verdiği yaşam mücadelesinin gazete ve televizyonlarda yer almasının ardından aile koruma altına alındı.
     İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmeti ekibi, aileyi evinde ziyaret ederek sağlık taramasından geçirdi. Yaşlı çifti sağlık kontrolünden geçiren ekip, muayenenin ardından Şahbaz Aykutu ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.
     Yaşlı çifti evlerinde ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Seven de aileyi bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için çaba göstereceklerini belirterek, Aile için bir ihtiyaç listesi hazırladık. Bugün Tabipler Birliği ile diyaloğa geçtik ve aileyi ziyaret ettik. Gerekli muayene işlemleri yapıldı. Ailenin bundan sonraki yaşamlarını yakından takip edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mesut Varol
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Yaşlı olmasına rağmen yatalak eşine bakan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER