Yaşlı Trabzonspor taraftarına ziyaret

Yaşlı Trabzonspor taraftarına ziyaret -Karabükün Yenice ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Selim Düzenliyi, Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetimi evinde ziyaret etti (Foroğraflı)


KARABÜK (A.A) - Yenice ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Selim Düzenliyi, Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetimi evinde ziyaret etti.
     Dernek Başkanı İbrahim Yaylı, ziyarette, Türkiyede bulunan bordo-mavili taraftarların en yaşlıları arasında bulunan Düzenliyi çok sevdiklerini ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olmasından da onur duyduklarını söyledi.
     Düzenlinin uzun yıllar önce Trabzondan babası ile birlikte ilçelerine gelerek yerleştiğini ve ilçede bir çok kişinin Trabzonsporu sevmesinde etkin rol oynadığını belirten Yaylı, şöyle konuştu:
     Selim dayı iyi bir Trabzonsporlu olmuştur. Torununun ismini de, Trabzonsporun eski milli futbolcusu Hami Mandıralı vermiştir. Torunu Hami de bu gün 17 yaşında bilinçli ve heyecanlı bir Trabzonspor taraftarıdır. Selim dayımız Trabzonsporla ilgili haberleri yakından izlemektedir. Allah kendisine uzun ömürler versin. Bizim hepimizin bu takımı sevmemizi sağlaması ve hala bu yolda uğraş vermesi takdire şayandır.
     Yaylı, Selim Düzenliyi Trabzonsporun Kardemir Karabükspor ile yapacağı lig maçlarından birisine götürerek, tuttuğu takımı yakından görmesini sağlamak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Dilek Kocabaş / Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Yaşlı Trabzonspor taraftarına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER