Yaz Kuran Kursları sona erdi

Yaz Kuran Kursları sona erdi


KAYSERİ (A.A) - Kayserinin İncesu ilçesinde camiler ve Kuran kurslarında 18 Haziranda başlayan Yaz Kuran Kursları sona erdi.
     İlçe merkezi, belde ve köy camilerinde 18 Hazirandan itibaren gerçekleştirilen kursların sona ermesi dolayısıyla din görevlileri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla törenler yapıldı. Törenlerde, kurslarda başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
     Gönenkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Camisinde Kuran-ı Kerim okumayı öğrenen, Ramazan ayında oruçlarını eksiksiz tutup, vakit namazlarını camide kılan bir öğrencilere de ayrıca forma, kırtasiye malzemesi, tatlı ve dondurma dağıtıldı.
     Cami İmam Hatibi Ahmet Reşit Erciyas, yaptığı açıklamada, Kuran kurslarına yaklaşık 100 öğrencinin katıldığını belirterek, Bu öğrencilerimizden 50 kadarı Kuran-ı Kerimi okumayı öğrendi. Tevcid ile okuyanlarda var. Kursta başarı olanlara hediyeler veriyoruz. Bu günde katılan her kursiyere katılım sertifikasını törenle verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, velilerimize de yavrularımızın dinimizi öğrenmeleri için bu kurslara büyük bir coşkuyla katılımlarını sağlamasından dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ufuk Kocaeren / Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Yaz Kuran Kursları sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER