Yazar Yavuz Ekinci Trabzonda okurlarıyla buluşacak

Yazar Yavuz Ekinci Trabzonda okurlarıyla buluşacak


BATMAN (A.A) - Batmanlı yazar Yavuz Ekinci beşinci ve yeni kitabı Cennetin Kayıp Toprakları için düzenlenen söyleşi ve imza etkinliğine katılmak için Trabzona gidecek.
     Ekinci, 6 Aralık günü Karadeniz Teknik Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde 13.30-15.00 saatleri arasında bir söyleşi gerçekleştirecek ve okuyucuları için kitaplarını imzalayacak.
     Edebiyat Coğrafyaları başlığıyla verilen programı, Ada Dergisi Editörü Serkan Türkün sunacağı belirtilirken, saat 17.30-20.30 saatleri arasında da Trabzon Sanatevinde gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günü programının akabinde hikayesini Yavuz Ekincinin yazdığı Tayfur Aydının çektiği Reç/İz adlı filmin gösteriminin de gerçekleştirileceği bildirildi.
     Geçen hafta Almanyada Berlin Ballhaus Naunynstr Kültür Merkezinde Deniz Utlunun modaratörlüğünü yaptığı okuma gecesine de katılan Batmanlı yazar Ekinci Dortmundda da LesArdın düzenlediği festival kapsamında Kulturhaus Taranta Babuda Alman yazar Ralf Thenior ile birlikte bir söyleşi gerçekleştirmişti.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Yazar Yavuz Ekinci Trabzonda okurlarıyla buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER