Yazarlar Birliğiyle eğitim ve kültür işbirliği

Yazarlar Birliğiyle eğitim ve kültür işbirliği


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi ile Melikgazi Belediyesi eğitim ve kültür faaliyetlerinde işbirliği yapacak.
     Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet İlhan ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçı ziyaret etti.
     İlhan, belediyenin eğitim ve öğretim için yapmış olduğu yatırımları yakından takip ettiklerini belirtti.
     Belediye ile işbirliği içinde çeşitli faaliyetler yapabileceklerini ifade eden İlhan, Özellikle tiyatro, folklor, ebru kursu açılması, hikaye yazma yarışmaları, hızla okuma yarışmaları gibi etkinlikleri ortak yürütebiliriz dedi.
     Büyükkılıç ise, belediye olarak özellikle öğrencilere güzel ve sağlıklı mekanlar sunmaya çalıştıklarını, onların eğitimlerine katkı, derslerine takviye olması amacı ile çeşitli kurslar düzenlediklerini bildirdi.
     Belediyenin çocuk meclisiyle ilgili de bilgi veren Büyükkılıç, şunları kaydetti:
     Çocuk meclisimiz kamuoyunu aydınlatıcı, bilgilendirici ve bilinçlendirici etkinlikler yapıyor. Tiyatro gösterileri, resim sergileri, hikaye yarışmaları, kitap toplama kampanyası, kütüphane kurma çalışmaları her zaman kamuoyunda geniş bir yer bulmuş takdir edilmiştir. Çocuk meclisince yapılan etkinlik ve organizasyonlarda amacımız katılımcı bir kamuoyu oluşturmak. Bu nedenle işbirliği ve ortak çalışmalara açığız. Önümüzdeki günlerde birliğimizin de katkılarıyla bir dizi eğitim ve kültür seminerleri düzenleyeceğiz.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yazarlar Birliğiyle eğitim ve kültür işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER