Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Ceyhanda

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Ceyhanda toplandı


ADANA (A.A) - Yedigöze Su ve Hizmet Birliği aylık olağan toplantısı Ceyhanda yapıldı.
     Kozan Belediyesi Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklmaya göre, birliğin aylık olağan toplantısı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özganın başkanlığında Ceyhan Belediyesinin ev sahipliğinde, Ceyhan Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
     Tek gündem maddesinin ele alındığı toplantıda, Birlik Genel Sekreteri Mükremin Duygun, katı atık depolama ve dönüşüm tesislerinin projelendirilmesi ve yapımına ilişkin meclis üyelerine bilgi verdi.
     Özgan, Yedigöze İçme Suyu, arıtma ve katı atık projesinin önemine dikkat çekerek, Birlik üyesi belediyeler olarak uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Çağdaş ve gelişmiş şehirler çevre sorunlarını hayata geçirdikleri projeler ile çok önceden bitirmiş. Toplantımızda gündemimizdeki projeleri istişare ile değerlendirerek bir an önce hayata geçirmeye çalışıyoruz dedi.
     Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Mahkeme kadıya mülk değil. Bizlerden sonra göreve gelecek olan arkadaşlarımızın daha rahat çalışabilmesi ve sorunlarının gecikmeden çözümü için uğraşıyoruz. Katı atık bertaraf tesislerinin biran önce hayata geçirilmesi gerekir. Bunun için ince eleyip sık dokumak zorundayız diye konuştu.
     Toplantıya Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı ve birlik meclis üyelerinin katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Ceyhanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER