Yeni eğitim öğretim yılına doğru

Yeni eğitim öğretim yılına doğru -Yenişehirde deprem güçlendirmeleri devam eden ve boşaltılan okulların öğrencileri başka okullarda eğitimlerine devam edecek


MERSİN (A.A) - Merkez Yenişehir ilçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında depreme karşı güçlendirme çalışmaları tamamlanma aşamasında olan ve boşaltılan okulların öğrencileri geçici olarak farklı okullarda eğitime başlayacak.
     Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan yaptığı yazılı açıklamada, deprem güçlendirme onarımına alınan ve çalışmaları Ekim ayı başlarında tamamlanacak Namık Kemal Ortaokulunun 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin öğretmenleriyle birlikte, onarım tamamlanıncaya kadar Yenişehir İlkokulunda eğitim öğretime devam edeceklerini bildirdi.
     Namık Kemal Ortaokulundaki işitme engelli öğrencilerin, öğretmenleriyle birlikte onarım tamamlanıncaya kadar Necati Bolkan İlkokul ve Ortaokulunda eğitimlerine devam edeceklerini ifade eden Özarslan, yine aynı okuldaki hafif düzeydeki zihinsel engelli öğrencilerin de öğretmenleriyle birlikte Necdet Ülger İlkokul ve Ortaokulunda eğitim göreceklerini kaydetti.
     Özarslan, boşaltılan Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulunun 1, 2, 3 ve 4. sınıflarının öğretmenleriyle birlikte Aydınlıkevler İlkokulunda, 5, 6, 7, ve 8. sınıflarının ise Dr. İ Kamil Tarhan İlkokul ve Ortaokulunda, bu okuldaki görme engelli öğrencilerin Necati Bolkan İlkokul ve Ortaokulunda, otistik sınıfında eğitim gören öğrencilerin ise Dr. İ. Kamil Tarhan İlkokul ve Ortaokulunda eğitim öğretimlerine devam edeceklerini vurguladı.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Yeni eğitim öğretim yılına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER