Yeni eğitim

Yeni eğitim-öğretim yılı -Osman Zeki Yücesan İlkokulunda tören düzenlendi


KAYSERİ (A.A) - Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Osman Zeki Yücesan İlkokulunda tören düzenlendi.
     Törene, Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ile İsmail Tamer, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, öğrenciler veliler ve diğer davetliler katıldı.
     Vali Yılmaz burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, Bizler geleceğimizi teminat altına almak istiyorsak yapmamız gereken bu geleceği oluşturacak gençleri yetiştirmek. Bu nesillerin yetişmesi içinde elimizden gelen bütün gayreti göstermek zorundayız. Merkezi hükümet ve yerel imkanlarımızla en üst seviyede teknik alt yapı olmak üzere tamamlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu yaz döneminde okullarımız duyduğu ihtiyaçları eksikleri giderme manasında çok büyük gayret sarf ettiler. Bundan sonrası eğitim-öğretim yılı içerisinde öğrenci okul idaresi ve öğretmen arkadaşlarım ve velilerle birlikte geleceğimizi teminatı çocuklar için onları yetiştirmek ve eğitmek için azim ve gayret içerisinde olmamız gerekiyor diye konuştu.
     Öğrencilerin iyi yetişmesi noktasında velilere ve öğretmenlere büyük görev düştüğünü belirten Vali Yılmaz, Başarmak zorundayız eğer dünya ölçeğinde bir devlet olmak istiyorsak bunu yapmalıyız. 2012 -2013 eğitim öğretim yılında aşağı yukarı 280 bin öğrencisiyle 14 bin öğretmeniyle ve velilerimizle birlikte bu sezonun başarılı bir şekilde geçmesi için herkese başarılar diliyorum dedi.
     AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya da AK Parti hükümetinin eğitime büyük önem verdiğini dile getirerek, bu katkının artarak devam edeceğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından Vali Yılmaz ve beraberindekiler sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER