Yeni hayali Çine bisikletle gitmek

Yeni hayali Çine bisikletle gitmek -Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için İstanbuldan bisikletle yola çıkan Cemal Azmi Başkaptan, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erdeni ziyaret etti


KIRŞEHİR (A.A) - Sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve Türkiyede bisiklet yollarının yapılmasına katkı sağlamak için İstanbuldan bisikletiyle yola çıkan ve Kırşehirde mola veren Cemal Azmi Başkaptan, Vali Mehmet Ufuk Erden ve diğer yöneticileri ziyaret etti.
     Vali Erden, ziyarette yaptığı konuşmada, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için yapılan bu etkinliğin önemli olduğunu belirterek, sağlıklı nesiller yetiştirmenin herkesin sorumluluğunda olduğunu dile getirdi.
     Yeşilay gönüllüsü Başkaptan da, sigara ve alkol ile internet bağımlılığana dikkat çekmek, Türkiyede bisiklet yollarının yapılmasına katkı sunmak için İstanbuldan Vana bisikletiyle sehayat ettiğini ifade ederek, hedefinin 2015 yılında bisikletle Türkiyeden Çine gitmek olduğunu anlattı.
     Cemal Azmi Başkaptan, daha sonra Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Emniyet Müdürü Metin Aşıkı da ziyaret etti. Ziyaretlere, Yeşilay Kırşehir Şube Başkanı Müşerref Acer de katıldı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yeni hayali Çine bisikletle gitmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER