Yeni tır parkı çalışmaları

Yeni tır parkı çalışmaları -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -30 dönümlük alanda kurduğumuz yeni tır ve kamyon parkı ile esnafımız daha rahat şekilde çalışacak


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ilçesindeki 1. Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) karşısında inşa edilen yeni tır parkı ile esnafların daha rahat çalışacaklarını söyledi.
     Tır parkı çalışmalarını inceleyen Toçoğlu, seçim öncesinde Erenlerde yaptıkları ziyaretlerde ilçe sakinlerinin kamyon garajının taşınması talebini ilettiklerini belirterek, Erenler Belediyesi ile nakliyecilerle gerekli görüşmeleri yaptıklarını anlattı.
     Yeni tır parkıyla esnafların çalışmalarını daha rahat sürdüreceğini ifade eden Toçoğlu, Bu alanda halkımızın nefes alabileceği, aileleri ile vakit geçirebilecekleri güzel bir sosyal donatı alanı oluşturacağız. İnşallah yürüteceğimiz çalışma sayesinde bölgemiz nefes alacak. 30 dönümlük alanda kurduğumuz yeni tır ve kamyon parkı ile esnafımız daha rahat şekilde çalışacak dedi.
     Yeni tır parkında 22 yazıhane, kafe, lokanta, idari büro, yıkama yağlama ünitesi, tuvalet, banyo, otopark, dinlenme ve konaklama tesisi yer alacak.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yeni tır parkı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER