Yeni yıl mesajları

Yeni yıl mesajları -Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Kasım Gültekin, yeni yıl mesajı yayımladı


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Kasım Gültekin, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Kaymakam Gül, mesajında, Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ülkemizde ve dünyada çok önemli olaylar oldu. Üzüntülü, neşeli, sevinçli günler yaşandı. Geleceğe huzur ve güvenle bakmalıyız. Bu vesileyle tüm mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, köy ve mahalle muhtarlarımızın, tatillerini yöremizde geçiren yerli ve yabancı misafirlerimizin, basın mensuplarımızın, Şarkışlalı hemşehrilerimizin yeni yılını kutlarım ifadelerini kullandı.
     Gül, 2013 yılının birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ederek, herkese mutlu, huzurlu, bereketli günler diledi.
    
     -Belediye Başkanı Gültekinin mesajı-
    
     Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise Şarkışla ve Türkiye için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bıraktıklarını belirtti. 2013 yılının Türk milletine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Gültekin, şu ifadelere yer verdi:
     Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Türkiyenin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2013 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum.
     Birçok il ve ilçede olduğu gibi Şarkışlada da 2012de büyük değişiklikler olduğunu belirten Gültekin, Şarkışlalıların rahat ve huzurlu bir yaşam geçirmesi için daha fazla çalışmak zorunda olduklarını kaydetti.
     Gültekin, mesajında, Şarkışlamız son yıllarda ciddi bir değişim ve gelişim sürecine girmiştir. Bu süreci daha da geliştirerek, ilçemizi daha yaşanır, daha güzel bir hale getirmek en büyük hedefimizdir. Bu alanda hepimize düşen ciddi sorumluluklar vardır. Amacımız, ilçemizi en iyi standartlara taşımaktır. Bu duygularla, yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının insanlığa barış getirmesini, ilçemizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini, güçlü bir sezon getirmesini temenni ediyor, bütün hemşehrilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Yeni yıl mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER