Yeni yıl mesajları

Yeni yıl mesajları -ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ve MHP İl Başkanı Sezer yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Prof. Dr. Gönen, mesajında, 2013 yılının, ESOGÜnün bilim, teknoloji, sanat ve kültürel alanlarda isminden daha çok bahsettireceği, başarılarla ve örnek projelerle dolu, eğitim-öğretim kalitesinin daha da geliştirileceği bir yıl olacağını bildirdi.
     Azmin ve çalışmanın her türlü başarı ve mutluluğu getireceğinin bilincinde olarak yeni yılda da çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceklerini ifade eden Prof. Dr. Gönen, yepyeni umutlarla karşılamaya hazırlandığımız yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesini diledi.
    
     -MHP İl Başkanı Sezer
    
     MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, yaşadığımız acı tatlı olaylarla bir yılı daha geride bıraktıklarını kaydetti.
     Sezer, mesajında, yeni bir yıla ümitle girdiklerini ve mevcut iktidarın yönetim şekliyle Türkiyedeki insanının mutlu olacağını zannetmediğini kaydetti.
     2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliğine layık görülen Eskişehirin insanının da başkentliğe yaraşır bir yıl geçirmesini canı gönülden istediğini ifade eden Sezer, şunları bildirdi:B
     MHP olarak bu şehrin insanını mutlu edecek her türlü çalışmanın yanında olacağız, bu konuda bencil değiliz, kim olursa olsun, hangi parti olursa olsun şehrimiz insanına hizmet ederse biz onun destekçisi oluruz. Ülkemiz insanına geçtiğimiz yılda iktidarın reva gördüğü yaşam seviyesini yeterli görmüyoruz, asgari ücret düzenlemesi iktidarın yönetim anlayışını göstermektedir. Yeni yılda ülkemiz ve Eskişehir halkına ve tüm parti teşkilatlarıma mutluluklar diliyoruz. Bu mutluluk için üzerimize düşeni yapacağımızın bilinmesini istiyor yeni yılınızı kutluyoruz.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yeni yıl mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER