Yeni yıla doğru

Yeni yıla doğru -Belediye Başkanı Gökhan ile CHP Çanakkale Milletvekili Sarıbaş mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Gökhan, her yeni yılın, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturduğunu ifade etti. Gökhan, şunları kaydetti:
     Hizmet ve coşku dolu bir yılı geride bırakıp, yaşanan pek çok olumsuzluğa rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle yepyeni bir yıla daha giriyoruz. Yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşıyor, 2013 yılının tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     -Sarıbaşın mesajı-
    
     CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş da yayımladığı mesajda, acıları, sıkıntıları ve mutsuzlukları geride bırakarak yeni bir yıla daha girildiğini belirtti.Sarıbaş, şöyle dedi:
     2013 yılının umutların yeşerdiği hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum. Kardeşin kardeşe düşürüldüğü, oyunlara gelmeden, birbirimizi kucaklayarak, egemen güçlerin oyunlarını bozalım. Bu karanlık günleri geride bırakarak aydınlık günlere kucak açalım. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER