Yeni yıla girerken

Yeni yıla girerken -AK Parti Yozgat İl Başkanı Açıkgöz: 2013 yılının tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, 2013 yılının tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini dilediklerini belirtti.
     Açıkgöz,yaptığı yazılı açıklamada, yeni umutlarla karşılanacak 2013 yılının, millet için istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olmasını istediklerini kaydetti.
     Açıkgöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Geride bıraktığımız 2012 yılı, ülkemiz ve dünya açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmuştur. Çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel yarınlar bırakabilmek, yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir ülke durumuna gelebilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Türk insanının yaşam düzeyini en ileri noktalara taşımak, bireysel hak ve özgürlükleri günün en ileri anlayış ve uygulamalarıyla genişletmek, daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiyede yaşamak 2013 yılında da temel hedefimiz olacaktır. Ülkemiz; geride kalan 2012 yılında, bölgesinde ve dünyada barış ve istikrar öğesi olarak gelişmesini sürdürmüş, kıvanç duyduğumuz atılım ve başarılarıyla, gurur verici düzeye ulaşmıştır. Rekabet gücü, yüksek sanayisi, kaliteli ve uluslararası standartlara uygun üretim yapısı, dünyaya açılan başarılı girişimcileri ve dünyanın büyük ekonomileri arasına girme hedefiyle, önemli bir bölgesel güç olma yolunda ilerlemektedir.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yeni yıla girerken Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER