Yeniçağa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam

Yeniçağa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Değer: Kurslara 719 erkek, 712 kadın olmak üzere toplam bin 431 kursiyer katıldı


BOLU (A.A) - Yeniçağa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Değer, Açılan kurslara 719 erkek, 712 kadın olmak üzere toplam bin 431 kursiyer katıldı dedi.
     Değer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında açılabilecek kursların belirlendiğini söyledi.
     Güreş kursunun yanı sıra birçok kurs açılacağını anlatan Değer, Kadın üst giysileri, makine nakışları, kum iğnesi, Çin İğnesi, kurdele nakışı,bilgisayar işletmenliği, İngilizce, 3-6 yaş aile eğitimi kursu, mutfak ve banyo tekstili gibi toplam 74 kurs açtık. Açılan kurslara 719 erkek, 712 kadın olmak üzere toplam bin 431 kursiyer katıldı diye konuştu.
     Öğrencilere yönelik kurslar da bulunduğunu hatırlatan Değer, öğrencilerin Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, İngilizce, din kültürü ve ahlak, coğrafya ve edebiyat kurslarına katılabileceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: İsmail Kabasakal / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yeniçağa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER