Yerel marketlerin çalışma saatlerinde düzenleme

Yerel marketlerin çalışma saatlerinde düzenleme -Trabzonda yerel marketler, 1 Eylülden itibaren 09.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet verecek


TRABZON (A.A) - Trabzonda faaliyet gösteren yerel marketler, 1 Eylülden itibaren 09.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet verecek.
     Trabzonda faaliyet gösteren yerel marketlerin temsilcileri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu başkanlığında toplandı.
     TTSOda yapılan toplantıda, önceki toplantılarda üzerinde mutabakata varılan konulardan olan mesai saatlerinin 9.00 ile 21.00 saatleri olarak düzenlenmesi, uygulamanın 1 Eylülde başlatılmasına karar verildi.
     TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, konuyla ilgili belediye ile görüşüleceğini, alınan kararın ulusal market temsilcileriyle de paylaşılacağını belirtti.
     Yerel market temsilcilerinin bir araya gelerek örnek bir davranış sergilediklerini ifade eden Hacısalihoğlu, Ben bu özveri dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. Bu her sektörde olabilecek bir şey değildir. Bir araya gelinerek sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunulması bile çok güzel. Bu tür gelişmeler şehrimiz adına da çok önemli bir gelişme olacaktır. Ben alınan kararın hayırlı olmasını diliyorum dedi.
     Toplantıda, marketlerin pazar günleri açılmaması ve servislerin kaldırılması konularının daha sonra ele alınması kararlaştırıldı.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Yerel marketlerin çalışma saatlerinde düzenleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER