Yerel seçimlere doğru

Yerel seçimlere doğru -AK Parti Kütahya Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yılmaz: Sorumluluk, sabır, diyalog ve mesai gerektiren bu zor görevi ekip arkadaşlarımız ve sekretaryamızla en güzel şekilde ifa edeceğiz


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevine getirilen Musa Yılmaz, sorumluluk, sabır, diyalog ve mesai gerektiren bu zor görevi, ekip arkadaşları ve sekretaryalarıyla en güzel şekilde yerine getireceklerini bildirdi.
     Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlerin çalışmalarına başladıklarını söyledi.
     Seçimlere, hatasız ve eksiksiz hazırlanmak istediklerini belirten Yılmaz, AK Parti Genel Merkezinin, illerde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin kurulması talimat ve takvimini açıkladığını ifade etti.
     Bu merkezlerin oluşturulmasının, seçimlere hazırlıkta başlangıç anlamına geldiğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:
     Öncelikle İl Teşkilatı tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi başkanları belirlenir, daha sonra ilçe ve beldeleri kapsayacak şekilde yerele yaygınlaştırılır. Bu anlamda Kütahya Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevi, şahsıma verildi. Bu ağır ve onurlu görevi bana veren İl Başkanımız ve yönetimine teşekkür ederim. Bu görevin ne anlama geldiğini en iyi bilenlerden birisiyim. İnşallah Kütahyada partimizi mutlu edecek bir netice alacağız. Tüm sistemimizi güncelledik. Sorumluluk, sabır, diyalog ve mesai gerektiren bu zor görevi, ekip arkadaşlarımız ve sekretaryamızla en güzel şekilde ifa edeceğiz. Görevimiz, AK Parti Genel Merkezinin talimat ve isteklerini tüm teşkilatlarımızla anında paylaşarak koordinasyonu sağlamaktır. Daha sonraki süreçlerde de Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) takvim ve kararlarını takip ederek, teşkilatlarımızın hiçbir hukuki ve mevzuat ihmali ve hata yaşamamasını sağlamaktır.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Yerel seçimlere doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER