YERELSEN Yönetim Kurulu Toplantısı

YERELSEN Yönetim Kurulu Toplantısı -Genel Başkan Toçoğlu: -Önümüzdeki günlerde YERELSENe ait bir bülten çıkarmayı planlıyoruz


SAKARYA (A.A) - Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikasının (YERELSEN) temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
     Orman Parkta gerçekleştirilen toplantıya yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile sendika üyesi belediye başkanları ve yöneticiler katıldı.
     YERELSENin yıl içinde yaptığı sözleşmeler hakkında bilgi veren Genel Sekreter Mümtaz Uzun, 33 belediyenin sözleşmesini imzaladıklarını ve 2 belediyenin sözleşme görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
     5 belediyenin sözleşme görüşmelerinin de ileri ki günlerde başlayacağına dikkati çeken Uzun, katılımcılara Kıdem Tazminatı Yasa Tasarısı ve yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verdi.
     YERELSEN Genel Başkanı Zeki Toçoğlu da çalışmalarını sürdürdüklerini, sözleşmeleri takip ettiklerini ve eğitim ve teşkilatlanma çalışmaları yaptıklarını ifade etti.
     Toçoğlu, toplantının hem üyelerin birbirleriyle kaynaşmaları, hem de aidiyet duygusunun gelişmesi açısından çok faydalı gördüğünü belirterek, Önümüzdeki günlerde YERELSENe ait bir bülten çıkarmayı planlıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor dedi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber YERELSEN Yönetim Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER