Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Aksu:

Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Aksu: -Aldığımız seri galibiyetlerle alt sıralardan hızla uzaklaşarak, hak ettiğimiz yerlere geldik


GİRESUN (A.A) - Türkiye Basketbol 2. Ligde mücadele eden Yeşil Giresun Belediyesporun Kulüp Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, aldıkları seri galibiyetlerle alt sıralardan hızla uzaklaşarak, hak ettikleri yerlere geldiklerini bildirdi.
     Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, ligde oynanan son 4 maçı da kazanarak iyi bir ivme yakaladıklarını ve 1 Aralık Cumartesi günü oynanacak Darüşşafaka maçını da kazanmak istediklerini belirtti.
     Darüşşafakanın 7 haftadır yenilmediğini ve maçın oldukça zor geçeceğini dile getiren Aksu, Ancak bizim de iç saha avantajımız ortada. Ligin en formda ve en iyi takımlarından biri olmayı başardık. İlk haftalara nazaran daha iyi oynayan bir ekip olduk. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı atlatarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz dedi.
     Aksu, taraftar sayılarının her geçen hafta daha da arttığını, bu durumun da takıma olumlu yansıdığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Taraftarlarımız takımlarını benimsedi. Tribünlerimiz artık daha renkli. İç sahada beşinci kez takımımız taraftarların huzuruna çıkacak. Giresunlular rakip takımı iyi baskı altına alıyor ve sporcularımızı ateşliyor. Bu hafta sonu da 19 Eylül Kapalı Spor Salonumuzun dolacağına canı gönülden inanıyor, tüm yeşil beyazlı renklere gönül veren taraftarlarımızı Cumartesi günü 17.00da spor salonuna bekliyorum.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Aksu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER