Yetim öğrenciler dileklerine kavuştu

Yetim öğrenciler dileklerine kavuştu -Araban Kaymakamlığı, Dileğini Bizimle Paylaş projesi kapsamında 78 yetim öğrencinin dileğini yerine getirdi


GAZİANTEP (A.A) - Araban Kaymakamlığı, Dileğini Bizimle Paylaş projesi kapsamında 78 yetim öğrencinin dileğini yerine getirdi.
     Dönemin Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, geçen yıl hayata geçirilen proje kapsamında ilçe merkezi ve köylerde eğitim gören öksüz ve yetim öğrencilere mektup yazarak bir dileklerinin olup olmadığını sordu. Mektuba cevap veren 78 öğrenci, dileklerini kaleme aldı.
     Gönderilen mektupları inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla öğrencilerin isteklerini yerine getirdi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ve SYDV Müdürü Şenel Gökay, istekler doğrultusunda satın alınan 54ü dizüstü olmak üzere 65 bilgisayar, 5 çamaşır makinesi, 5 buzdolabı, 2 bulaşık makinesi ve 2 televizyonu öğrencilere ve yakınlarına teslim etti.
     Gündeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin isteklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kaymakamlık ve Milli Eğitim olarak yetim öğrencilerin yanlarında olduklarını ifade eden Gündeş, Desteklerimiz eksiksiz olarak sürecektir. Öğrencilerimizin başarılı olması için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Öğrenciler de çok mutlu olduklarını belirterek, Kaymakamlığa teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Mustafa Bazlama / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Yetim öğrenciler dileklerine kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER