Yılbaşı mesaisindeki polise doğum günü sürprizi

Yılbaşı mesaisindeki polise doğum günü sürprizi -Kayseride yeni yılı 155 haber merkezinde asayiş olaylarını takip ederek karşılayan polis memuruna gazeteciler tarafından sürpriz doğum günü yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseride yeni yılı 155 haber merkezinde asayiş olaylarını takip ederek karşılayan polis memuruna gazeteciler tarafında sürpriz doğum günü yapıldı.
     Haber merkezinde görev yapan ve iki yıldır doğum gününü ailesiyle kutlayamayan Bilal Koçak için, kentte görev yapan Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansının muhabirleri, sürpriz doğum günü düzenledi.
     Gazeteciler, yılbaşı dolayısıyla muhaberelerin yoğunlaştığı haber merkezini ziyaret ederek, Koçakın doğum gününü kutladı.
     51inci yaş gününün pastasını gazetecilerle ve mesai arkadaşlarıyla kesen Koçak, Doğum günüm yeni yıla denk geliyor. Çalıştığım için ailemle kutlayamıyordum. Arkadaşların sürprizi çok hoş oldu dedi.
     Muhabere Elektronik Şube Müdürü Mehmet Atilla Kart ise, yeni yıla vatandaşların huzur içinde girmeleri için mesai arkadaşlarıyla yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Yılbaşı mesaisindeki polise doğum günü sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER