Yol kontrolüne giden ekip kara saplandı

Yol kontrolüne giden ekip kara saplandı


NİĞDE (A.A) - Niğde İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Işıl Çakıcı ve beraberindekiler yol kontrolüne giderken yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı.
     Merkeze bağlı Özyurt Köyü yol açma çalışmalarını yürüten ekibi kontrol etmek amacıyla yoldan çıktıklarını belirten Çakıcı, köye 500 metre kala kar yağışı ve tipi nedeniyle kara saplanıp mahsur kaldıklarını söyledi.
     Bulundukları bölgede telefonların çekmemesi nedeniyle ekiplerle irtibat kuramadıklarını belirten Çakıcı, şunları kaydetti:
     Ekipleri kontrol amacıyla gittik, ekiplere ulaşamadan biz kara saplandık. Çok yoğun kar yağışı vardı. Bu mevkide telefonla irtibat kurma şansımız olmadığı için dezavantajımız oldu. Yaklaşık 2 saat bekledik. Kendi çabamızla aracı kardan çıkarmayı başardık. Bugün de rutin kontrollerimizden biriydi. Sıkıntılı bölgelere giderek ekiplerin çalışma şartlarını gözlemliyoruz, takviye ekip ihtiyaçları varsa, takviye ediyoruz. Yollarımızı ulaşıma açarak vatandaşların mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek / İsmail İçer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yol kontrolüne giden ekip kara saplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER