Yozgatta birlik ve beraberlik aşuresi

Yozgatta birlik ve beraberlik aşuresi -Yozgatta belediye, AK Parti Yozgat İl Teşkilatı ve bazı esnaflar aşure dağıttı


YOZGAT (A.A) - Yozgatta Muharrem ayı dolayısıyla belediye ile AK Parti İl Teşkilatı ve bazı esnaflar Cuma namazı sonrası aşure ikramında bulundu.
     Cumhuriyet Alanında vatandaşlara bir süre aşure dağıtan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, Muharrem ayı ve aşurenin, tarih boyunca Müslüman toplumlar açısından ayrı bir önem taşıdığını kaydetti.
     Vatandaşlara belediye ve AK Parti İl Teşkilatı olarak ortak aşure ikramında bulunduklarını ifade eden Başer, Türkiyenin dik ve sağlıklı durabilmesi için her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dağıtılan aşurelerin birlik ve beraberliğin pekişmesi adına önemli olur inşallah. Bu amaçla Yozgatımızda 2 bin kişilik aşure hazırlatarak vatandaşlarıma dağıtıyoruz dedi.
     AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ise, Muharrem Ayının önemini vurgulayarak, dağıtılan aşurelerin birlik ve beraberliğin pekişmesi adına önemli olduğunu söyledi.
     Öte yandan cuma namazından sonra bazı esnaf ve işadamlarıda vatandaşlara şehrin çeşitli yerlerinde aşure ikramında bulundu.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yozgatta birlik ve beraberlik aşuresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER