Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı


YOZGAT (A.A) - Yozgat İl Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Erdoğan Temizyürek başkanlığında yapıldı.
     Vali Yardımcısı Temizyürek İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi ve koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirilmesi amacıyla il koordinasyon toplantılarının düzenlendiğini kaydetti.
     Temziyürek, toplantıda, gelecek yıl için öngörülen tedbirlerin ve yatırım tekliflerinin değerlendirilerek valilik görüşünün oluşturulacağını ve valilik görüşü oluşturulurken, ilin sosyal ve ekonomik göstergeleri, bölge planı ile ilişkilerinin dikkate alınacağını ifade etti.
     Kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kurumların bölge ve il müdürlerinin katıldığı toplantıda, yapılan çalışmalar ve 2012 yılı yatırım programında yer alan projeler yatırımcı kuruluşlar tarafından anlatıldı.
     Toplantıda bölge ve kurum müdürleri ile yatırımcı kuruluş yöneticileri kendileri ile ilgili proje ve yatırımlar hakkında bilgiler verdikten sonra katılıcıların sorularını cevaplandırdılar.
     Toplantıya Vali Yardımcısı Erdoğan Temizyürekin yanı sıra Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, ilçe kaymakamları, bölge müdürleri, yatırımcı kuruluş yöneticileri, ilçe ve belde belediye başkaları katıldı.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER