Yüksekovadaki izinsiz gösteri

Yüksekovadaki izinsiz gösteri -Kaymakam Özeren: -Bir kişinin hayatını kaybettiği olay, göstericilerin arasına giren 2 PKKlının uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu gerçekleşti


HAKKARİ (A.A) - Yüksekova Kaymakamı Aziz Üzeyir Özeren, ilçede terörist cenazesinden sonra çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği olayın, göstericilerin arasına giren 2 PKKlının uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu gerçekleştiğini söyledi.
     Kaymakam Özeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yüksekovadaki terörist cenazesinin ardından bir grubun Cengiz Topel Caddesini trafiğe kapatması üzerine bölgeye polis ekiplerinin sevk edildiğini belirtti.
     Özel harekat ekiplerinin göstericilerin arasında, üstlerinde terörist kıyafeti ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan 2 PKKlıyı fark ettiğini diye getiren Özeren, şöyle konuştu:
     Takibe alındığını fark eden teröristler kaçarken, uzun namlulu silahlarla etrafa ateş etmeye başlamışlar. Bu sırada olaylarla hiç ilgisi bulunmayan 2 vatandaşımızdan biri hayatını kaybetti, biri yaralandı. Kaçan teröristlerin ele geçirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır.
    
     Muhabir : Yahya Öylek
     Yayıncı : Murat Taydaş
<< Önceki Haber Yüksekovadaki izinsiz gösteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER