Yüreğirde yol çalışmaları

Yüreğirde yol çalışmaları


ADANA (A.A) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirde 20 yıldır bitirilemeyen asfalt çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.
     Yüreğir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çelikcan, ilçedeki yol çalışmalarının devam ettiği, bu çalışmalarda 2 milyon metre kare asfalt, 500 bin metre kare kilitli parke ve 620 bin metre kare sathi kaplama yapıldığı bildirildi.
     Çelikcan, ilçe merkezinde 6 bin sokak bulduğunu ve bugüne kadar 3 bin 500 sokakta yol çalışması yapıldığını, bütün mahallelere girildiğini ve PTT Evleri Mahallesinde de çalışmaların bittiğini belirterek, şunları kaydetti:
     2014 yılına kadar girilmedik sokak bırakmayacağız. PTT Evleri Mahallesinde bu güne kadar Yüreğir Belediyesi sorumluluğunda bulunan 136 sokaktan 26 adet sokakta kilitli parke, 76 sokakta asfalt çalışması yapılmıştır. 13 bin ton asfalt döküldü ve 5 bin ton daha dökülecektir. Çalışmalarımız bittiğinde toplam 18 ton bin asfalt dökülmüş olacak ve ihtiyacı olan 108 adet sokağımızın asfaltlanma çalışması tamamlanmış olacaktır. Kalan sokaklarımız da en kısa sürede tamamlanacaktır. Yüreğir de bu güne kadar 20 yılda yapılamayan asfalt çalışmalarını gerçekleştirdik.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşık
<< Önceki Haber Yüreğirde yol çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER