Yüreğir Kültür Evleri iş sahibi yapıyor

Yüreğir Kültür Evleri iş sahibi yapıyor


ADANA (A.A) - Yüreğir Belediyesi kurslarından mezun olan vatandaşlar birer birer iş sahibi olmaya devam ediyor.
     Kalkınma Bakanlığı ve SODES tarafından desteklenen, Yeni Ufuklar Eğitim ve Kültür Merkezi-Yüreğir Belediyesi tarafından Kültür Evlerinde yürütülen İş Makineleri Operatörlüğü Kursunu bitiren öğrencilerden Dursun Ali Korkmaz, Afganistanda iş buldu.
     Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Zülfü Çeliki Kültür Evleri Koordinatörü Kadriye Çelikle makamında ziyaret eden Korkmaz, aldığı sertifika sayesinde iş bulup evinin geçimini sağlayacağı için çok mutlu olduğunu belirtti.
     Kendilerine bu ortamı sağlayan Çelikcana teşekkür eden Korkmaz, Buradan aldığım sertifikayla hemen gidip işbaşı yapacağım. Emeği geçen başta belediye başkanımız Mahmut Çelikcan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Çelik, yeni yapılan Kültür Evlerinde asıl amacın vatandaşların meslek sahibi olmaları ve öğrendikleri mesleklerle kendilerine iş bulmaları olduğunu belirterek, Sayın Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan Kültür Evlerine çok büyük önem veriyor. Buralarda vatandaşlarımız hem meslek sahibi oluyorlar, hem de kendilerine günlük hayatlarında yardımcı olacak çok değerli bilgiler öğreniyorlar. Bunları gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyoruz. Yeni iş bulan arkadaşımıza başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Yüreğir Kültür Evleri iş sahibi yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER