Yurtta kış

Yurtta kış -Çelikhan-Adıyaman ve Çelikhan-Malatya kara yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı -Adıyamanda sağanak dolayısıyla bazı iş yerlerini su bastı, ulaşım zaman zaman aksadı


ADIYAMAN (A.A) - Kar yağışı nedeniyle Çelikhan-Adıyaman ve Çelikhan-Malatya kara yolu ulaşıma kapandı.
     İlçede 2 gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle ilçeyi Adıyaman ve Malatyaya bağlayan kara yolu ulaşıma kapandı.
     Bu arada, olumsuz hava koşulları dolayısıyla ilçe genelinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Ayrıca, ilçeye bağlı bazı köy yollarında da ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdare ekipleri kara yollarında, Çelikhan Belediyesi ekipleri de ana arterlerde yol açma çalışması yürütüyor.
    
     -Kent merkezi-
    
     Adıyaman merkezinde de sağanak nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı, ulaşım zaman zaman aksadı.
     Kentte 2 gündür aralıklarla devam eden yağış, sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Sağanak dolayısıyla bazı iş yerlerini su bastı, kimi sokak ve caddelerde büyük su göletleri oluştu. Ulaşımın zaman zaman aksadığı kentte, su birikintilerinin tahliyesi için çalışma başlatıldı.
     Sağanak nedeniyle Yavuz Selim İlköğretim Okulu bahçesi de su baskınına uğradı. Öğrenciler okula arka kapıdan girdi. Bazı öğrencilerin okula velilerin ve okul personelinin sırtında taşındığı görüldü.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu - Hakan Furkan / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER