Zabıta 186 yaşında

Zabıta 186 yaşında -Zabıta Teşkilatı, Atatürk Anıtına çelenk koydu


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sundu.
     Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, Heykeldeki Atatürk Anıtına çelenk koyarak teşkilatın 186. kuruluş yılını kutladı.
     Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı yöneticileri ve memurlarının hazır bulunduğu törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Esat Yalman, halkın sağlığı ve huzuru için 365 gün, günde 24 saat aralıksız hizmet verdiklerini söyledi.
     Görev ve yetki alanlarına giren konularda, en iyi hizmeti sunabilmenin gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Yalman, Zabıta, belediyemizin halka en yakın temsilcisidir. Zabıta, halk için var. Halkın huzuru, mutluluğu ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızdan da en büyük dileğimiz, çalışmalarımızda bize yardımcı olmalarıdır diye konuştu.
     Zabıta teşkilatı olarak vatandaşların huzurunu sağlamak amacıyla aynı sorumlulukla çalışmalarına devam edeceklerini belirten Yalman, Bursada 540 zabıtanın görev yaptığını hatırlatarak, zabıtaların haklarını koruyan bir yasanın çıkmasını istediklerini de ifade etti.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Zabıta 186 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER