Zafer Haftası kutlamaları

Zafer Haftası kutlamaları -Türk Hava Kuvvetlerine bağlı Solo Türkün, Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Afyonkarahisarda yaptığı gösteri büyük beğeni topladı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türk Hava Kuvvetlerine bağlı Solo Türkün, Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Afyonkarahisarda yaptığı gösteri büyük beğeni topladı.
     Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığındaki gösteri uçuşunu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 1. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, askeri personel ve çok sayıda vatandaş izledi.
     Solo Türkün yaklaşık yarım saat süren gösterisi protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından alkışlandı. Gösterinin ardından Balkanlıoğlu, Ünal, Yıldırım ve Çoban, pilotlara plaket verdi. Pilotlar da Balkanlıoğlu, Ünal, Yıldırım ve Çobana imzalı Solo Türk posteri verdi.
     Vatandaşlar, Solo Türk pilotlarıyla fotoğraf çektirmek, stantlarda satışa sunulan Solo Türk tişört, şapka ve anahtarlıklarından almak için sıraya girdi.
     Solo Türkün gösterilerini yerden 30 metreden 5 kilometreye kadar irtifada, saatte 200 ile bin 150 kilometre hız aralığında gerçekleştirdiği bildirildi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz - Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Zafer Haftası kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER