Zafer Haftası

Zafer Haftası -MHP İl Başkanı Erdoğan: -Türk milletinin silkinip ayağa kalkarak işgalcileri vatan topraklarından def ettiği stratejik hamlenin yıl dönümündeyiz


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Türk milletinin işgalcileri vatan topraklarından def ettiği stratejik hamlenin yıl dönümünde olduklarını bildirdi.
     Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, tarihi şan ve şerefle dolu dolan olan aziz Türk milletinin, 90 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan emperyalistlere büyük bir ders verdiğini kaydetti.
     Türk milletinin giydirilmeye uğraşılan kefeni yırtıp attığını belirten Erdoğan, şunları bildirdi:
     26 Ağustos 1922de Kocatepede başlayan Büyük Taarruz Dumlupınarda zafer burcunu dikmiş ve ardından da Akdenize kadar düşmanı kovalayarak İzmirde denize dökmüştür. Elbette bu zafer Türk ordusunun milletle bütünleşmesinin eseri ve sonucudur. Bu itibarla, aziz milletimiz ahde vefasını göstererek 30 Ağustos Zaferinin manevi itibarını, temsilciliğini ve onurunu Türk ordusuna vermiştir. Türk milletinin silkinip ayağa kalkarak işgalcileri vatan topraklarından def ettiği stratejik hamlenin yıl dönümündeyiz.
     Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyetine giden yoldaki en önemli adımlardan birisi olan ve sömürgeci niyetlerin vatanımızdan sökülüp atıldığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferinin 90. yıl dönümünü hayranlıkla kutluyorum.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER