Zafer Kalkınma Ajansından ATSO projesine destek

Zafer Kalkınma Ajansından ATSO projesine destek


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Zafer Kalkınma Ajansı 2012 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı için Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından sunulan Afyonkarahisar İli, Potansiyel ve Alternatif Yatırımların Belirlenerek, Ön Fizibilitelerinin Hazırlanması projesi onaylandı.
     ATSOdan yapılan yazılı açıklamada, projenin 31 Ekim Çarşamba günü başlayacağı bildirildi.
     Projenin amacının Afyonkarahisar ilinin potansiyellerinin spesifik olarak belirlenmesi, uygun yatırım alanlarının ortaya konulması ve yatırımcıların sağlıklı kararlar almalarına yardım edecek verilerin bir araya getirilmesini sağlamak olduğunun belirtildiği açıklamada şunlar kaydedildi:
     Yatırımcılara hem Afyonkarahisar ilindeki, yatırım yapabilecekleri potansiyellerin neler olduğu, hem de potansiyeller haricinde de yeni teşvik sistemi kapsamında desteklenebilecek sektörler belirlenecektir. Geleceğe yönelik alternatif yatırımların neler olduğu spesifik olarak belirlenerek, ön fizibiliteli yaklaşım destekleri ortaya çıkarılacaktır. Afyonkarahisar ilinde, yatırımcı ve potansiyel yararlanıcıların kapasitesi geliştirilecektir.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Zafer Kalkınma Ajansından ATSO projesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER