Zaman Gazetesinin 25. kuruluş yıldönümü

Zaman Gazetesinin 25. kuruluş yıldönümü


TRABZON (A.A) - Zaman Gazetesinin 25. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Trabzonda fotoğraf sergisi açıldı.
     Dünyaca ünlü 25 fotoğrafçının Türkiye genelinde çektiği fotoğraflardan oluşan Türkiyede Zaman konulu serginin Meydan Parkında düzenlenen açılışına, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Selahattin Sevi, Zaman Gazetesi Yurt Haberler Editörü Selim Budak ile çok sayıda davetli katıldı.
     Trabzonun sanat anlamında önemli bir merkez olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, Her şeyden önce 4 bin yıllık geçmişiyle Trabzon bir sanat şehridir. Sanat şehri kimliğimizin de bu tür etkinliklerle ön plana çıkmasını istiyorum. Bu anlamda bu güzel etkinliği buraya taşıyan Zaman Gazetesi yetkililerine teşekkür ediyorum dedi.
     Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Aydın ise, kentin sanatta hep önplanda olduğunu belirterek, böyle bir kültür yayınına ev sahipliği yaptıkları için memnun olduklarını kaydetti.
     Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Sevi de fotoğrafların ülke genelinde sergilenmesini istediklerini ifade ederek, Türkiyede bu tür kültür sanat faaliyetleri daha çok, İstanbul, İzmir gibi illerde daha fazla olur. Anadoluya fazla gelmez ama biz bu sergiyi Anadoluya taşıdık ve Trabzona getirdik. Bunun bütün Türkiyede sergilenmesini istiyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Sevi, Vali Kızılcık ve Belediye Başkan Yardımcısı Aydına sergideki fotoğraflardan oluşan kitap hediye etti.
     Sergi, 1 hafta süreyle açık kalacak.
    
     Muhabir : Meltem Yılmaz / Burak Altunöz
     Yayıncı : Asena Akçay
<< Önceki Haber Zaman Gazetesinin 25. kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER