Zihinsel engelli sporculardan Sinire ziyaret

Zihinsel engelli sporculardan Sinire ziyaret


VAN (A.A) - Küçük Adımlar Gençlik ve Spor Kulübünün özel sporcuları, kulüp yönetimiyle birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Siniri makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinir, hocalara, kulüp yönetimine, çocukları bir çatı altında toplayıp, onlara sporu aşılamaya çabalayan herkese teşekkür etti.
     Sinir, şöyle konuştu:
     Zihinsel engelli çocuklarımızın, başarı duygusunu tatması, öz güvenlerinin gelişmesi, sporla sosyalliklerinin artması amacıyla kurulan Küçük Adımlar Gençlik ve Spor Kulübü faaliyetlerine bugün başladı. Umarım çalışmaları hep devam eder. Özel sporcularımızla Türkiyede ciddi başarılara imza atmayı umuyoruz. Bu çaba karşısında, elimizdeki imkanları öğrencilerimize sunacağız.
     Zübeyde Hanım Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezinde kurdukları Küçük Adımlar GSKnin faaliyetlere başladığını belirten Kulüp Başkanı Osman Çıbık, özel sporcuların yapabildiği 4 branşla faaliyete başladıklarını söyledi.
     Çıbık, Önümüzdeki dönemlerde farklı branşlarda da faaliyet göstereceğiz. İldeki rehabilitasyon merkezleriyle irtibatta olacak ve il genelinde özel sporcular için turnuvalar düzenleyeceğiz dedi.
     Ziyaret sonrasında Sinir, sporcularla tenis maçı yaptı.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Zihinsel engelli sporculardan Sinire ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER