Zihinsel engelliler Başkan Oku ziyaret etti

Zihinsel engelliler Başkan Oku ziyaret etti


BALIKESİR (A.A) - Zihinsel engellilerden oluşan Yunus Emre Spor Kulübü futbolcuları, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Oku, makamında ziyaret etti.
     Misafirleriyle bir süre sohbet eden Ok, engellilerin sosyal hayata katılmalarının önemli olduğunu, Balıkesir Belediyesi olarak engelliler için birçok çalışma yaptıklarını söyledi.
     Engellilerin desteklenmesine özel önem verdiklerini belirten Ok, Engelli vatandaşlarımıza ücretsiz bilgisayar kursları veriyoruz. Geçen ay Engelsiz Yaşam Parkını hizmete geçirdik ve engelli vatandaşların da kullanabileceği özelliklerde olan otobüsler aldık dedi.
     Yunus Emre Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Bozkır ise 2007 yılında kurdukları futbol takımıyla zihinsel engellilerin spor yoluyla toplumla kaynaşmalarını ve sosyal ortamlarda kendilerine güven sağlamalarını amaçladıklarını belirterek, Kulübümüz futbol dışında atletizm, basketbol, masa tenisi, yüzme, bowling gibi branşlarda da faaliyette bulunuyor diye konuştu.
     Ziyaret sonunda Ok, Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç ile birlikte konuk sporculara birer forma ve spor malzemesi armağan etti.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Zihinsel engelliler Başkan Oku ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER