Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası -Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarının açılış seremonisi Orduda yapıldı


ORDU (A.A) - Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarının açılış seremonisi Orduda yapıldı.
     Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunca (TSSF) düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarına 21 kulüpten yaklaşık 100 sporcu katılıyor.
     Atatürk Spor Salonu önünde yapılan törende konuşan Vali Orhan Düzgün, Ordunun yeşil ile mavinin buluştuğu bir il olduğunu söyledi.
     Müsabakanın gerçekleşeceği alanın çok güzel bir sahil bandına sahip olduğunu ifade eden Düzgün, Sporcularımızın ve misafirlerimizin hem bu yarışmalarda, hem de Orduda geçirdiği süre içinde ilimizden memnun kalmasını arzu ediyorum. Kendisi de su altı dalgıcı olan milletvekilimiz Fatih Han Ünalın bu müsabakanın Orduda yapılması için büyük bir desteği oldu. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Sporcularımıza da başarılar diliyorum dedi.
     Hava şartlarının güzel olduğunu ifade eden AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal da Gayet güzel deniz ortamında müsabakayı gerçekleştireceksiniz. Bütün takımlara başarılar diliyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Şarkiye Mahallesindeki Atatürk Anıtına kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
     TSSF Başkanı Ahmet İnkilap Obrukun anıta çelenk sunmasının ardından, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.
     Burada bir konuşma yapan TSSF Başkanı Ahmet İnkilap Obruk, etkinliğin Orduda yapılmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi.
     Müsabakanın çok önemli olduğunu vurgulayan Obruk, Burada dereceye girecek arkadaşlar Türkiye şampiyonluğu için yarışacaklar. İnşallah Türkiye şampiyonumuzda Avrupada dereceye girerek İstiklal Marşımızı söyletecektir. Önemli olan sağlıklı bir şekilde yarışmayı tamamlamaktır. Hepinize şimdiden sağlıklı ve başarılı bir yarışma diliyorum dedi.
     Programa, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, ve sporcular katıldı.
     Müsabakaların yarın saat 08.30da Bolaman Beldesi Medreseönü mevkisinde başlayacağı, ödül töreninin ise İçişleri Bakanı İdris Naim Şahinin katılımıyla yapılacağı öğrenildi.
     (EYP-İSM)
<< Önceki Haber Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER